Home Society Про технологію нарощування волосся та декілька правил

Про технологію нарощування волосся та декілька правил

by marusia

Довге густе волосся – ідеал для багатьох людей. Сьогодні до шикарної шевелюри прагнуть і жінки, і чоловіки. Але відрощувати власне волосся занадто довго, та й зачіска може не сподобатися.

Хитрощі на кшталт перук (запит «натуральні перуки» напрочуд популярний) — рішення спірне, а ось нарощування волосся — гарна думка.

Основа методу у використанні натурального людського волосся. Пасма прикріплюються до волосся і залишаються в них на кілька місяців. Таким чином можна швидко отримати довге волосся або просто додати густини.

Види

Найпопулярніший тип нарощування передбачає використання кератинових капсул. У капсулу укладено основу кожного пасма. Кератин – речовина, з якої волосся і складається, так що для здоров’я таке сусідство нешкідливе.
Прикріплюють такі пасма декількома способами. При гарячому нарощуванні капсулу розплавляють, буквально припечатуючи її до власного волосся. При холодному прилаштовують за допомогою клею або затискачів. Також існує мікрокапсульне нарощування особливо маленькими капсулами, в яких містяться тонкі пасма. Рідне волосся воно навантажує мінімально, а крихітні кератинові контейнери в шевелюрі непомітні.

Також існує стрічкове нарощування волосся. Стрічку з приробленим до неї волоссям фіксують за допомогою клею. Виявити стики гаю, тому цей спосіб не такий популярний.

Правила

Нарощування роблять на сухе чисте волосся. Попередньо їх треба розчесати. Тип нарощування підбирається індивідуально під особливості шевелюри; Наприклад, тонкому слабкому волоссю підійде лише мікронарощівні, оскільки повнорозмірні капсули пасма не витримають.

Для нарощування потрібна певна довжина рідної шевелюри. Якщо вона буде надто короткою, пасма просто не вийде прикріпити. Тож для ультракоротких стрижок це рішення не підходить.

Процедура може проводитися в домашніх умовах, але зазвичай її роблять у салоні. Поводити її має навчений фахівець. Якщо фарбування волосся реально здійснити самостійно, то тут будуть потрібні деякі специфічні знання. Плюс самому нарощування не подужати: працювати доведеться в основному з маківкою та потиличною частиною, і розмістити руки в робочому положенні не вийде.

Нарощування обмежене за часом. Коли мине термін, пасма доведеться зняти. Якщо носити його довше, можна травмувати рідне волосся і навіть спровокувати облисіння.

Нарощені пасма вимагають особливого догляду. Потрібен м’який нейтральний шампунь. Користуватися бальзамом можна, але наносити його на капсули не можна, потрібно залишити відступ. Причісуватися доведеться акуратно та дбайливо. Особливо обережно треба відходити до сну: лягати з мокрими пасмами не можна (вони точно сплутаються), та й з розпущених укладатися не варто. Волосся має бути сухим і заплетеним у косу.

You may also like

Leave a Comment

@ TexasNews – texasnewsjobs.com, 2017-2022.