Home Society Що потрібно робити при ДТП і коли звертатися до адвоката

Що потрібно робити при ДТП і коли звертатися до адвоката

by buma888

Дорожньо-транспортна пригода – це не лише матеріальні збитки транспортним засобам, а й емоційний стрес для учасників події. Незалежно від досвіду водіння необхідно знати свої права, щоб правильно контролювати ситуацією. Якщо не зможете захищати свої права, завжди можна звернутися за допомогою досвідчених юристів. Профільний адвокат по дтп львів надає цілий спектр послуг на вигідних умовах співпраці.

Основні кроки для ДТП

Якщо ви потрапите в таку ситуацію необхідно слідувати наступним крокам:

  • перевірити стан постраждалих;
  • повідомити про ДТП;
  • викликати поліцію.

У жодному разі не залишайте місце події – це може посилити ситуацію і стати важливою обставиною надалі. Якщо є постраждалі, негайно спричиняйте швидку. Вимкніть автомобіль, увімкніть аварійні сигнали та встановіть знак аварійної зупинки. Не чіпайте транспортного засобу, він повинен залишитися на місці події.

Це спростить розслідування обставин та причин аварії. За номером 102 з мобільного можна безкоштовно зателефонувати до чергової поліції. Повідомте про ДТП, вкажіть місце події. Зверніть увагу, що в залежності від того, що трапилося, поліція може прибути на місце від 15 до 60 хвилин, або навіть довше, наприклад, якщо це віддалена від населених пунктів ділянка дороги.

Юридична підтримка від BLP Group

Команда юристів та адвокатів BLP Group розуміє, наскільки важлива юридична допомога у ситуаціях, пов’язаних із ДТП. Досвідчені експерти готові надати кваліфіковану консультацію та готові захистити права та інтереси учасників ДТП. BLP Group забезпечить юридичну підтримку та захист у важких ситуаціях, пов’язаних із ДТП. Справжні фахівці допоможуть зробити процес вирішення подібних питань максимально ефективним та стресовим.

Якщо у ДТП ніхто не постраждав, а пошкодження автомобілів незначні, можна скористатися системою Європротокол. Використовувати Європротокол можна лише за таких умов:

  • наслідок аварії ніхто не постраждав;
  • автомобілі отримали незначні ушкодження;
  • у водіїв є дійсні страхові поліси;
  • обидва учасники ДТП згодні з обставинами аварії та ін.

Це означає можливість домовитися на місці події та уникнути паперової тяганини, зайвих витрат часу та нервів.

You may also like

Leave a Comment

@ TexasNews – texasnewsjobs.com, 2017-2022.