Home Technology Дитячі електросамокати: види та як обирати, на що звернути увагу

Дитячі електросамокати: види та як обирати, на що звернути увагу

by buma888

Електросамокати набули популярності не лише серед дитячого населення, а й у дорослому середовищі. Спочатку, цей транспорт завжди вважався дитячим, призначеним для розваги, але з установкою на нього електроприводу, його значущість зовсім змінилася.

Дитячі електросамокати представлені у продажу в широкому асортименті. Давайте розглянемо найпопулярніші моделі:

  1. Лідируючі позиції займають дитячі електросамокати марки Halten Kiddy. Їх перевагою є легка вага, невеликі габарити та 3 колеса, що надає стійкості. Вони підійдуть дітям віком від 5 до 7 років;
  2. Halten Junior. Цей електросамокат призначений для дитячої аудиторії віком від 7 до 9 років. Транспортний засіб надійний і практичний, тому що відрізняється якісною збіркою. Має яскравий і стильний дизайн;
  3. Tribe CHIN. Ця модель призначена для дітей 10-11 років. Електросамокат оснащений амортизацією передніх коліс, обладнання передньої фарою високої яскравості, що дозволяє кататися у вечірній час;
  4. Куго S1 Plus. Це складана модель з регульованою висотою керма, що однаково добре підходить для дітей обох статей. Модель має передню фару та задні стоп-сигнали.

Електросамокат є досить практичним транспортом не тільки для дорослих, а й для дітей. Його, легко, можна підібрати для дітей вікової категорії від 5 до 13 років.

Як правильно підійти до вибору дитячого електросамокату

Підходячи до вибору цього оригінального транспортного засобу необхідно визначитися з основними критеріями. Розглянемо, на які параметри звертати увагу, щоб придбати якісний виріб:

  1. Першим критерієм є вік та допустиме навантаження. Ця техніка поділяється на кілька видів, призначених для різних вікових категорій: від 4 до 6 років, від 7 до 9 років, від 10 років і більше. Для малюка можна придбати невелику спрощену модель з невисокою потужністю.
  2. Швидкість та електричний двигун. Дитячий самокат не повинен мати занадто високу швидкість, щоб уникнути травм або падінь. Малюкам буде достатньо потужності від 90 до 180 Вт, підліткам – 200-250 Вт.
  3. Акумулятор. Це серце транспортного засобу та від його потужності залежить кілометраж, який дитина може проїхати на одному заряді. Оптимальною відстанню для дитячих моделей є шлях від 8 до 15 км.

При покупці слід приділити увагу колесам. Вони зустрічаються двох видів: надувні та литі. Перший варіант добре адаптований для їзди рівним асфальтом, а другий підійде для їзди бездоріжжям.

You may also like

Leave a Comment

@ TexasNews – texasnewsjobs.com, 2017-2022.