Home News Міцна стрейч плівка для складу та поради щодо вибору

Міцна стрейч плівка для складу та поради щодо вибору

by marusia

Склади є місцем, де відбувається упаковка товарів. Щоб забезпечити надійність, герметичність процесу застосовується полімерною плівкою.

Вона може розтягуватися під час намотування, після чого стискається, щільно прикріплюючись до будь-якої тари та безпосередньо товару. Для оснащення потрібним матеріалом пропонується придбання плівка опт.

Переваги

Стрейч-плівка має високий коефіцієнт розтягування, може досягати показників від 120% до 240%. Це дає можливість дуже щільної, надійної упаковки будь-якої тари, навіть складної конфігурації. Матеріал може охопити предмети різні за формою та обсягом, процес ведеться просто та швидко. Є стрейч-плівка, яка використовується для ручного намотування, також випускаються варіанти для машинної.

Завдяки своїм фізичним властивостям плівка добре тягнеться, тому має високий опір на розрив. Це дозволяє посилювати упаковку будь-якого типу. Пропонується для покупки міцна стрейч плівка.

Ще однією перевагою матеріалу є стійкість до зовнішніх факторів. Плівка не піддається дії води, здатна захищати внутрішній простір упаковки від проникнення вологи, пилу.

Є прозорі та кольорові варіанти. У другому випадку темна плівка здатна приховати товар від впливу ультрафіолетових променів, або підвищити конфіденційність відправлень, закривши всі написи, що дуже важливо для предметів і засобів інтимного характеру.

Вибір

Купуючи плівку, варто врахувати її товщину. Основними варіантами є:

  1. Матеріал в 17 мкм є найменш міцним, тому використовується для упаковки невеликих товарів, які не будуть відчувати значних навантажень. Найчастіше застосовується для ручного пакування.
  2. Плівка товщиною 20 мкм є найбільш універсальною. Використовується для пакування різних товарів.
  3. Матеріал у 23 мкм застосовується для пакування важких та великогабаритних товарів, наприклад, піддонів з плиткою або цеглою.

Також на складах може використовуватися стрейч-плівка завтовшки 27 мкм, щоб обернути особливо важкі або цінні товари, підвищивши таким чином їх захист.

Ширина плівки вибирається виходячи з габаритів тари або об’єкта, які потрібно обертати. Краще підбирати кратні показники, щоб краще розрахувати кількість оборотів та витрату матеріалу.

Важливим фактором стане коефіцієнт розтягування. Чим він вищий, тим упаковка буде щільнішою та міцнішою.
Довжина плівки в рулоні впливатиме на швидкість упаковки, для складів найкраще підбирати максимальні значення, щоб рідше зупиняти машинну намотування.

You may also like

Leave a Comment

@ TexasNews – texasnewsjobs.com, 2017-2022.