Home Technology Чохли на iPhone 14 pro max: різновиди та як обрати

Чохли на iPhone 14 pro max: різновиди та як обрати

by marusia

Популярний нині iPhone 14 pro max-стильний сучасний смартфон, що вимагає гідних аксесуарів. Щоб зберегти смартфон цілим і неушкодженим, а також надати йому оригінальний вигляд, слід підібрати відповідний чохол.

Тут замовити чохли на айфон можна за вигідною ціною.

Особливості вибору чохла

Кожне нове покоління айфонів відрізняється поліпшеними показниками міцності і надійності. Але тим не менш, наявність чохла для збереження дорогого гаджета як і раніше дуже бажано. Якісний чохол збереже первісний вигляд смартфона протягом усього періоду експлуатації, вбереже від пошкоджень і зробить його більш витонченим, не схожим на всі інші.

Ударостійкий чохол здатний захистити айфон від серйозних пошкоджень при падінні і випадковому ударі. Також подібним гаджетам необхідна віброзахист, щоб не допустити пошкодження телефону під час поїздок в авто.

Види чохлів

У продажу представлений великий асортимент чохлів на iPhone 14 pro max. Всі їх можна розділити на наступні різновиди:

  1. Накладка на задню панель – найбільш поширений варіант чохла для смартфона. Такий чохол служить надійним захистом для задньої панелі і бічних стінок телефону. На поверхні такого аксесуара є отвори в тих місцях, де на айфоне розташовані кнопки, роз’єми, камери, що забезпечує комфорт при використанні такого чохла. Накладки виготовляються з різних матеріалів і можуть бути оснащені додатковими елементами: декор, вбудована підставка, вбудований акумулятор, додаткові відділення, відкидна кришка.
  2. Бампери-це спеціальні накладки у вигляді рамки, яка надівається на айфон і надійно захищає від удару його бічні частини. Виступаючі грані спереду і ззаду забезпечують мінімальний захист при падінні телефону на плоску частину. Перевагою такої моделі вважається мінімальний вплив на дизайн телефону. Такий чохол практично непомітний.
  3. Чохол у вигляді футляра останнім часом використовується порівняно рідко. Але саме така модель чохла забезпечує максимальний рівень захисту айфона від механічних пошкоджень. Він закриває корпус майже на 100% і для більшої надійності оснащується магнітною застібкою. Такий клапан не дозволить смартфону вислизнути з чохла. Внутрішня частина футляра виготовляється з м’якого матеріалу, який не дряпає корпус айфона.

You may also like

Leave a Comment

@ TexasNews – texasnewsjobs.com, 2017-2022.